Кошик
background

Як скласти будуарний гардероб?

Практичні поради

Коли мова заходить про нижню білизну, у дівчат, як правило, не виникає проблем в підборі базових речей, основна функція яких бути зручними і непомітними під одягом.

Сьогодні ж ми поговоримо про те, як скласти будуарний образ. І тут мова піде про білизну, яку точно не сховаєш під одягом. Навіщо така білизна? Перш за все для себе і власного задоволення. Вона несе таку ж функцію як хороший вечірній мейк-ап або укладка, тільки дозволяти її собі ви можете щодня.

Другий момент – створення певного настрою для себе і партнера. Створення атмосфери – свого роду прелюддя до того, що ви з партнером плануєте далі. Зробіть цю інвестицію в образ і побачите віддачу! В створення атмосфери входить те, як ви виглядаєте.

Припустимо, у вас вже є кілька комплектів «святкової» білизни. Самі по собі вони вже гарні. Наше ж завдання – показати, що ще з ними можна зробити цікавого.

Важливо! Якщо купуєте комплекти нижньої білизни, намагайтеся купувати до них ще й пояс для панчіх.

Отже, якщо у вас обмежена кількість комплектів, то скласти багато образів допоможуть багатофункціональні аксесуари та речі.

У складанні будуарного гардеробу теж є база. Почнемо з неї.

#1 Універсальний мінімалістичний пояс для панчіх, що підходить до більшості ваших комплектів

Він вас виручить, якщо у вас не було звички купувати пояс до своїх комплектів. І ви задумалися про це нещодавно. За формою тут все зрозуміло – вона повинна бути максимально проста, без мережива. Наводимо кілька прикладів нижче. Колір ви оберете  виходячи з того, що у вас вже є.

(черный базовый пояс для чулок, пояс черный горошек, широкий пояс леопард)

#2 Прості панчохи чорного або тілесного кольору під пояс для панчіх

Прості панчохи – другий маст-хев вашого будуарного гардеробу. Починати варто з універсальних. Обирайте панчохи кольору вашого тіла або чорні з мінімальною кількістю декору.

Надалі ви докупите до того, що є, щось із цікавим дизайном. Зараз же ми збираємо базу, яка підійде до всього.

(фото в чулках с фотосета)

#3 Корсети

Якщо ви любите корсети і хочете їх активно використовувати в будуарному образі, так само, має сенс почати з простого, мінімалістичного корсету, бюстьє або корсажу. Із такою річчі можна буде згодом поєднувати різні моделі панчіх, трусиків і аксесуарів.

Також необхідно відштовхуватися від своїх смаків і бажань.

(чорний бюстьє)

#4 Менш звична річ – поодинокі прикраси для ніг

Ця річ здатна перетворити простий образ, в пікантний.

Вона універсальна та її можна використовувати поза будуаром як утримувач гольфів.

Плюс таких аксесуарів – ніколи не помилишся з вибором розміру при покупці в інтернеті, так як вони регулюються.

(фото іри с фотосета с украшением на ноге)

#5 Портупеї

(Harnesses)

Harness – це така річ, яку можна вдягати як поверх бра, так і на оголене тіло або на одяг. Це робить даний предмет в деякій мірі універсальним.

Ми не стали виділяти в окремі пункти наступні речі. Ви з ними добре знайомі. Але ми по ним пробіжимося.

Розширити кількість образів допоможуть так само різні браслети для рук і ніг, рукавички, нашийники, маски і вушка, пояси і навіть красиві мотузки (їх можна пов’язувати як пояс або зробити Harness).

#6 Халати та пенюари

Халатик – це універсальна річ, яку можна носити вдома, надягати на романтичний вечір та використовувати для фотосесій. Його можна поєднувати як з білизною, так носити на оголене тіло або на одяг.

Ми не стали виділяти в окремі пункти наступні речі. Ви з ними добре знайомі. Але ми по ним пробіжимося.

Розширити кількість образів допоможуть так само різні браслети для рук і ніг, рукавички, нашийники, маски і вушка, пояси і навіть красиві мотузки (їх можна пов’язувати як пояс або зробити Harness).

Всі наведені вище речі вдало впишуться у вже існуючий гардероб і значно його розширять.

База готова. Що далі?

Будуарні образи можна будувати:

  1. За допомогою аксесуарів

І про це ми поговорили вище.

 

  1. Навколо однієї харизматичної деталі

Це може бути топ з тримачами для панчіх, красивий і складний корсет, трусики, playsuit, будуарний халатик чи сукня. Що завгодно. Головне, щоб річ домінувала та виділялася.

 

Наприклад:

  1. Поєднуючи безліч фактур, тканин, складних речей

Найскладніший спосіб. Тут допоможе ідеальне відчуття стилю і натхнення образами будуарних модниць, перегляд робіт стилістів у фотосесіях за участю кращих брендів нижньої білизни.

Знаєте, коли ви відчуваєте занепад сил і виснаження, можете спробувати влаштувати собі розслаблений домашній спа-вечір у ванній і після цього надягнути кращу нижню білизну. І навіть, якщо потім доведеться робити домашні справи, усе буде по-іншому, вже не кажучи про романтичний вечір.

Настрій – це те, що ви створюєте собі самі.

Можливо вас зацікавить:

logo

Виникли питання? Натисніть тут:
+38 073 100 37 13