Кошик
background

11

звичок шикарних жінок,

що допомагають відчувати себе бездоганною

Кожна жінка відчуває себе на висоті, коли має гарний зовнішній вигляд. Але як тільки щось не так, так ми моментально втрачаємо свою внутрішню силу і впевненість. Саме тому всією командою KOHANA ми підготували для тебе список чисто жіночих лайфхаків шикарних жінок, використовуючи які, ти змінишся до невпізнання і розкриєш свою привабливість.

Прочитай їх – і в тебе буде 11 чарівних таблеток, щоб завжди бездоганно виглядати і кайфувати від кожного дня. А на чоловіків образ щасливої, сексуальної, впевненої в собі жінки діє магнетично і ніхто не зможе встояти перед такою спокусою!

Наводь красу з посмішкою

Жінка красива настільки, наскільки сама вирішила. Почни кайфувати від свого тіла

і своєї зовнішності! Уявляєш? Займайся щоденною б’юті-рутиною з посмішкою. Посміхайся, коли приймаєш душ, зволожуєш тіло, наносиш макіяж. Важливо вкладати любов у своє тіло і воно відповість тобі взаємністю.

Вчасно позбувайся стресу

Стреси невід’ємна частина сучасного світу, а на жіночу красу вони мають згубний вплив. Тому коли ти відчуваєш себе неврівноважено, не можеш позбутися від негативу і нічого не допомагає – біжи. Так, ми серйозно. Підійде будь-яка фізична активність, але особливо допоможуть вправи на нижню частину тіла. Біг, присідання, випади і махи ногами – все це допоможе тобі заспокоїтися.

Засинай до 11 години вечора

У питаннях сну корисніше за все орієнтуватися по сонцю. Коли воно заходить, варто потихеньку готуватися до відпочинку. Коли воно встає, теж прокидайся. Сон – базова потреба для життєвої енергії та бездоганного вигляду. Вдовільняй цю потребу якісно.

Пий воду

Так, всі говорять про два літри води. Ми не такі категоричні. Пий воду, коли хочеться, не прив’язуючись до конкретної кількості. Просто поповнюй водний баланс, коли болить голова, коли немає сил або ти відчуваєш себе розбитою. Слухай себе і в разі потреби закривай цю важливу потребу. Достатня кількість води збереже вашу шкіру в ідеальному стані на довгі роки.

Стакан води з лимоном вранці

А ось тут ми категоричні. Щоранку після пробудження випивай склянку води

з лимоном. Такий маленький ритуал запустить всі процеси в організмі, очистить його та допоможе тобі прокинутися.

Відмовся від кави з молоком

Ми зазіхнули на святе? Справа в тому, що кава і молоко не поєднуються між собою

і інколи погано засвоюються нашим організмом, що викликає погане самопочуття, висипання на шкірі та брак енергії. Просто проведи для себе експеримент.

Прибери на тиждень з раціону кавово-молочні напої і поспостерігай за тілом.

Якщо не помітиш різниці – повертай.

Спілкуйся з чоловіками

Щоб відчувати в собі енергію, потрібен обмін чоловічого і жіночого спілкування. Це дозволяє відчувати себе привабливою, дає тілу прилив енергії. Тому час від часу

спілкуйся з чоловіками: колегами, друзями, членами сім’ї. Спілкуйся і відчувай себе

жінкою.

Розслаблюй ввечері всі м’язи

Після активного дня потрібно розслабитися і підготуватися до якісного сну. Для цього ляж на підлогу або ліжко, закрий очі, поклади прямо ноги і руки, і дихай глибоко і повільно животом. Головне – дихай так довго, поки не відчуєш розслаблення в кожному м’язі.

Шукай нове

Одноманітність – головний ворог нашої енергії. Але з нею дуже легко боротися.

Просто завжди шукай нові шляхи. Іди новою дорогою на роботу, відвідуй нові кафе,

вигадуй нові ритуали і захоплення. Жити повинно бути цікаво!

Витрачай гроші з задоволенням

У питаннях грошей іноді потрібно міняти свої переконання. Одне з них – почати витрачати із задоволенням. Кайф від кожної покупки. Віддавай гроші з вдячністю, а не

з жалем. Гроші це відчувають. Пам’ятай, що кожна плата – це вкладення в себе.

Посміхайся після пробудження

Тільки прокинувшись, не схоплюйся з ліжка. Присвяти собі і новому дню 11 хвилин.

Відкрий очі і посміхнися.

Ми сподіваємося, що ці маленькі хитрощі допоможуть тобі зробити твоє життя ще якісніше.

Можливо вас зацікавить:

Фільтр Показано 1 - 12 з 334 результати
Категорії
Колір
SPECIAL
logo