Кошик
background

Найактуальніші тренди

в нижній білизні, про які ти повинна знати

Ми часто говоримо про тренди, маючи на увазі нові тенденції в одязі та макіяжі. Але нижня білизна також змінюється з року в рік, з’являються нові моделі та дизайни. Якщо ти збираєшся оновити свій гардероб – подбай також і про білизну. Але вона не повинна бути нудною і базовою. Ось кілька актуальних і спокусливих трендів, які тобі точно сподобаються.

Бралет

Витончений і ніжний напівпрозорий бюстгальтер з трикутними чашечками – є головним фаворитом останніх сезонів. Якщо у тебе невеликі груди, можеш вибирати будь-яку вподобану модель. А дівчатам з більш пишним бюстом варто звернути увагу на бралет із щільного матеріалу, з широким поясом або ж із металевими каркасами, які забезпечать необхідну підтримку.

Мереживо

Вічна класика, яка ніколи не вийде з моди. Воно й не дивно – мереживо виглядає дуже секcуально! Не обмежуй себе лише стандартним чорним кольором – в асортименті KOHANA є з чого вибрати.

Спокусливий декор

Мереживні вставки, вишивка – нижня білизна давно перестала бути нудною і базовою! І не обов’язково берегти розкішний комплект для особливого випадку. Потіш себе, надівши таку білизну в звичайний будній день – це миттєво додасть тобі впевненості в собі.

Цікаві принти

Трендові принти позначилися не лише на одязі, але і на нижній білизні. Комплекти з оксамитовим горошком, леопардовими принтами та сердечками додадуть образу романтичності та жіночності. Головне, не поєднувати бюстгальтер і трусики з різними принтами. Щоб образ був гармонійним, носи або комплект, або підбирай трусики та пояс в тон бюстгальтеру.

Боді

Боді незамінні в холодну пору року. Їх можна одягати під сорочку, плаття або светр. Якщо ти не хочеш носити базову однотонну білизну, зверни увагу на красиві моделі з мереживом, які підкреслюють фігуру і не створюють дискомфорту.

Одяг для сну

Ти можеш бути красивою і стильною не тільки, коли виходиш на вулицю, але і коли знаходишся вдома. В якості одягу для сну популярні шовкові піжами, комбінації з халатиком. У них не тільки можна спати, а й ходити по дому в лінивий вихідний, влаштувавши піжамний день. Твій коханий буде радий споглядати тебе в спокусливих шовкових комплектах.

Можливо вас зацікавить:

Фільтр Показано 1 - 12 з 334 результати
Категорії
Колір
SPECIAL
logo